30 квітня 2015

Звіт ОМО вчителів 4 класу

Звіт
методичного об’єднання вчителів 4 класу
Забузького освітнього округу
У 2014 2015 навчальному році наше методичне об’єднання працювало над проблемною темою: “Формування  в  учнів  ключових компетентностей  за  умов  інноваційної  освіти”.
Робота методичного об’єднання  була спрямована на забезпечення потреб вчителів, протягом навчального року  проходило взаємовідвідування уроків, виховних заходів, вирішувались проблемні питання, що виникали в процесі навчання та виховання.
Належну увагу педагоги приділяли науково-методичному, інформаційному забезпеченню  навчально-виховного процесу, новим освітнім технологіям, вдосконаленню змісту виховання, вивченню комплексних інноваційних підходів до організації життєдіяльності сучасної початкової школи.
    Для підвищення рівня ефективності сучасного уроку класоводи широко впроваджують у практику своєї роботи елементи педагогічного досвіду своїх шкільних колег, використовують інтерактивні технології навчання для формування компетентностей як інтегрованого результату навчальної діяльності.
У школах  ( с. Забужжя – вчитель Ракобовчук І. М., с. Теляж – вчитель Чабан Г.В.) практикували відкриті уроки та виховні заходи, що сприяло підвищенню педагогічної майстерності вчителів, а також були прочитані доповіді з даної науково – методичної проблеми членами МО (Хахула Н. В., Музичук Л. П., Матолінець Т. В, Заяць В. І.) .
Аналіз роботи свідчить, що в 2014 – 2015 н.р значно підвищився науково-теоретичний та методичний рівень викладання навчальних предметів, посилилась увага до виховної та розвивальної функції навчання, до пошуку його ефективних форм та методів. Та поряд з цим залишається завдання над яким потрібно попрацювати ( мала активність учителів у плані розповсюдження власного педагогічного досвіду).
Керівник ОМО 4 класів  Ракобовчук І.М.
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар